Cosul de cumparaturi

Nu aveti nici un produs in cos.

Total: 0.00 RON

 
 
Cos de cumparaturi (0)

Categorii de produse
 
 

Cauta
     
Introduce cod produs (intr-un cuvant) sau
denumire pentru cautare rapida
 
 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru
a primi cele mai noi informatii despre
produsele Dr.Temt

Persoana fizica     Salon


 
 

Informatii
 
    Transport si livrare
    Politica de confidentialitate
    Contacteaza-ne
 

Oferte Dr. Temt
 

Dr. Temt - Precision Skin from Austria

1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului de produse cosmetice profesionale pentru saloane www.drtemt.ro, denumite in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor Dr. Temt ale IRIS CLASS GRUP SRL.

IRIS CLASS GRUP SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

2. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de IRIS CLASS GRUP SRL.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre titularul acestui drept, IRIS CLASS GRUP. SRL.

Toate drepturile sunt rezervate IRIS CLASS GRUP SRL.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea lui.

IRIS CLASS GRUP SRL va lua toate masurile pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

3. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. IRIS CLASS GRUP SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate demersurile pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele Dr. Temt prezentate in site este rugata sa contacteze IRIS CLASS GRUP SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produsului Dr. Temt in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a IRIS CLASS GRUP SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in Romania. 

IRIS CLASS GRUP SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a IRIS CLASS GRUP SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

5. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele Dr. Temt ale IRIS CLASS GRUP SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea produselor solicitate.

6. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal .

7. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.drtemt.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001

Copyright © 2016 Drtemt.ro. Toate drepturile rezervate.

 
Viziteaza magazinul COSMETICE PROFESIONALE DR TEMT pe ShopMania Recomandat AllShops Produse cosmetice Magazine online Director web Magazin online www.firmeproduse.ro http://www.laghiseu.ro Sanatate-Ingrijire.com director web gratuit